Amy

Mijn naam is Amy Yalcin, ik ben sinds oktober 2016 begonnen als mede-eigenaar bij Animatiehuis. Per 1 juli 2019 ben ik zelfstandig geworden en draai ik samen met een fijn team  het Animatiehuis. Zelf ben ik een moeder van 45 jaar, en heb 2 meiden: Bahar 12 jaar en Ilayda 14 jaar. Ik heb Sociaal Cultureel Werk gestudeerd en ben 12 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik een HBO opleiding voor kindercoach gedaan. Ik heb voordat ik hier begon een cursus kindertekeningen analyseren gevolgd. Ik vind het interessant om uit te zoeken wat er allemaal in een kinderhoofdje om gaat. Mocht er iets zijn met uw kind dan kan ik u hierbij helpen.  Ik  heb ervaring met het begeleiden van kinderen met speciale behoeften. Hierbij valt te denken aan autisme, ADHD, negatief zelfbeeld of hoogbegaafdheid. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met onze BSO op. Ik kan uw kind coachen op verschillende gebieden.  Daarnaast ben ik creatief en deel dit graag met de kinderen.

Shanti

Mijn naam is Shanti Ganpat en ik ben 33 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Animatiehuis. Ik heb de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)’ gedaan. Na het afronden van mijn opleiding heb ik gewerkt binnen welzijnswerk, kinderopvang en tot kort geleden detailhandel. Naast mijn baan in de detailhandel ben ik ook vrijwilligerswerk gaan doen met kinderen. Dit deed ik met veel plezier en heeft mij eraan toe gezet om een baan in mijn eigen richting te zoeken. Wat mij uiteindelijk bij Animatiehuis heeft gebracht! Ik houd ervan om met kinderen te werken op een leuke, vrije en creatieve wijze. Ik geef kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.

Naast mijn rol op de groep als pedagoisch medewerkster heb ik ook de functie als beleidsmedewerker gekregen.  De pedagogisch beleidsmedewerker heeft twee taken: de ontwikkeling en invoering van het pedagogisch beleid, dit in samenwerking met Amy Yalcin en het coachen van pedagogischmedewerkers bij hun werkzaamheden.

 

Nevin

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik me even voorstellen..

Ik ben Nevin Uzun, 40 jaar en woon in Mol. Ik ben getrouwd met Yucel en samen hebben we 2 kinderen, Ilayda en Kamilahmet.

Ik heb de opleiding spw3 gevolgd aan het ROC Eindhoven en heb hier in 2011 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Ik werkte op verschillende groepen waardoor ik met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar) ervaring op gedaan heb. Ik heb ook als invalkracht bij de peuterspeelzalen(lumens groep) gewerkt.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘ Animatiehuis’..

Vanaf half Augustus 2019 ben ik gestart bij Animatiehuis en ik vind het ontzettend leuk.

Groetjes Nevin

Conchita

Erg leuk dat je interesse hebt in onze BSO en in wie wij zijn. Mijn naam is Cochita Wazirali, en ik ben nieuw bij het Animatiehuis.

Ik ben sinds 1 maart 2022 werkzaam binnen dit team.

Ik ben nog bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4, wellicht dat jullie mij al wel eerder bij de BSO hebben gezien, ik ben hier als stagiaire gestart.

Ik zelf hou veel van gezelligheid, en ben heel spontaan. Ik vind kinderen heel  leuk, en zelf heb ik ook een zusje van 9 jaar oud. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de film, dierentuinen, concerten en zoveel meer!

Ik hoop dat ik uw kinderen elke dag een superdag kan bezorgen!!