Amy

Mijn naam is Amy Yalcin, ik ben sinds oktober 2016 begonnen als mede-eigenaar bij Animatiehuis. Per 1 juli 2019 ben ik zelfstandig geworden en draai ik samen met een fijn team  het Animatiehuis. Zelf ben ik een moeder van 42 jaar, en heb 2 meiden: Bahar 9 jaar en Ilayda 11 jaar. Ik heb Sociaal Cultureel Werk gestudeerd en ben 9 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik een HBO opleiding voor kindercoach gedaan. Ik heb voordat ik hier begon een cursus kindertekeningen analyseren gevolgd. Ik vind het interessant om uit te zoeken wat er allemaal in een kinderhoofdje om gaat. Mocht er iets zijn met uw kind dan kan ik u hierbij helpen.  Ik  heb ervaring met het begeleiden van kinderen met speciale behoeften. Hierbij valt te denken aan autisme, ADHD, negatief zelfbeeld of hoogbegaafdheid. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met onze BSO op. Ik kan uw kind coachen op verschillende gebieden.  Daarnaast ben ik creatief en deel dit graag met de kinderen.

Kim

Mijn naam is Kim van de Beek. Ik ben de oprichter van Animatiehuis. Ik heb de HBO opleiding ‘maatschappelijk werk en dienstverlening’ gedaan. Ik ben creatief en vind het erg leuk om mijn creativiteit met kinderen te delen. Ik ben 37 jaar en heb zelf 3 kinderen. Een jongen van 9 jaar: Imme, een meisje van 7 jaar: Romi, en een meisje van 2 jaar: Amee.

Ik heb kennis over en ervaring met kinderen met autisme. Op aanvraag kunnen wij extra activiteiten (dagbesteding of begeleiding) voor kinderen of jongeren met autisme of andere problemen organiseren. Kinderen met autisme/ ADHD zijn ook altijd welkom tijdens de naschoolse activiteiten. Het is wel handig om dit even te melden, zodat wij onze begeleiding hierop aan kunnen passen.

Shanti

Mijn naam is Shanti Ganpat en ik ben 30 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Animatiehuis. Ik heb de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)’ gedaan. Na het afronden van mijn opleiding heb ik gewerkt binnen welzijnswerk, kinderopvang en tot kort geleden detailhandel. Naast mijn baan in de detailhandel ben ik ook vrijwilligerswerk gaan doen met kinderen. Dit deed ik met veel plezier en heeft mij eraan toe gezet om een baan in mijn eigen richting te zoeken. Wat mij uiteindelijk bij Animatiehuis heeft gebracht! Ik houd ervan om met kinderen te werken op een leuke, vrije en creatieve wijze. Ik geef kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.

Marie-Jose

Mijn naam is Marie-José Dankers. Maatschappelijk Werker, maar door de economische crisis, werkzoekend. Sinds de oprichting ben ik, als vrijwilliger betrokken bij Animatiehuis. Ik ben achterwacht. Ik heb ook een pedagogische achtergrond en vind het leuk om met kinderen om te gaan. Daarnaast haal ik kinderen van school op en breng ze veilig naar Animatiehuis. Mijn hobbies zijn yoga, lezen, outdooractiviteiten, spelen en volwassenen stimuleren om te spelen.

Marieke

Mijn naam is Marieke Janssen en ik ben 20 jaar. Ik ben vrijwilliger bij Animatiehuis. Ik ben erg creatief en doe dat graag samen met anderen. Ik kan veel creatieve dingen bedenken om samen te doen en mooie kunstwerken om te maken. Ik vind het heel leuk om te werken met kinderen. Mijn hobby’s zijn koken, bakken, puzzelen, muziek luisteren, dwarsfluit spelen, zwemmen en vooral veel creatieve dingen zoals tekenen, schilderen en knutselen. Ik vind het super leuk om vrijwilligers werk te doen bij Animatiehuis want de kinderen vinden het leuk als ik met hun mee kom spelen en ik vind het ook heel gezellig om met de kinderen te spelen.