Amy

Mijn naam is Amy Yalcin, ik ben sinds oktober 2016 begonnen als mede-eigenaar bij Animatiehuis. Per 1 juli 2019 ben ik zelfstandig geworden en draai ik samen met een fijn team  het Animatiehuis. Zelf ben ik een moeder van 46 jaar, en heb 2 meiden: Bahar 13 jaar en Ilayda 15 jaar. Ik heb Sociaal Cultureel Werk gestudeerd en ben 13 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik een HBO opleiding voor kindercoach gedaan. Ik heb voordat ik hier begon een cursus kindertekeningen analyseren gevolgd. Ik vind het interessant om uit te zoeken wat er allemaal in een kinderhoofdje om gaat. Mocht er iets zijn met uw kind dan kan ik u hierbij helpen.  Ik  heb ervaring met het begeleiden van kinderen met speciale behoeften. Hierbij valt te denken aan autisme, ADHD, negatief zelfbeeld of hoogbegaafdheid. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met onze BSO op. Ik kan uw kind coachen op verschillende gebieden.  Daarnaast ben ik creatief en deel dit graag met de kinderen.

Lara

 

Hey! Mijn naam is Lara en ik ben 20 jaar oud. Vanaf april 2023 zal ik werkzaam zijn bij het Animatiehuis. Voor vele zal ik een heel bekend gezicht zijn, aangezien ik jaren geleden als stagiaire ben gestart bij Animatiehuis. Ik heb in februari 2023 mijn opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 afgerond. en hierbij ook mijn VVE diploma behaald, zodat ik uw kinderen kan begeleiden met eventuele aangepaste activiteiten en aandacht. Zelf ben ik spontaan en altijd in voor een grapje. Ik ben creatief en hou van een gezellige knutselactiviteit. Graag hoop ik uw kinderen een fijne en veilige tijd te bezorgen bij Animatiehuis.

Shanti

Mijn naam is Shanti Ganpat en ik ben 33 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Animatiehuis. Ik heb de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)’ gedaan. Na het afronden van mijn opleiding heb ik gewerkt binnen welzijnswerk, kinderopvang en tot kort geleden detailhandel. Naast mijn baan in de detailhandel ben ik ook vrijwilligerswerk gaan doen met kinderen. Dit deed ik met veel plezier en heeft mij eraan toe gezet om een baan in mijn eigen richting te zoeken. Wat mij uiteindelijk bij Animatiehuis heeft gebracht! Ik houd ervan om met kinderen te werken op een leuke, vrije en creatieve wijze. Ik geef kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.

Naast mijn rol op de groep als pedagoisch medewerkster heb ik ook de functie als beleidsmedewerker gekregen.  De pedagogisch beleidsmedewerker heeft twee taken: de ontwikkeling en invoering van het pedagogisch beleid, dit in samenwerking met Amy Yalcin en het coachen van pedagogischmedewerkers bij hun werkzaamheden.