Amy

Mijn naam is Amy Yalcin, ik ben sinds oktober 2016 begonnen als mede-eigenaar bij Animatiehuis. Per 1 juli 2019 ben ik zelfstandig geworden en draai ik samen met een fijn team  het Animatiehuis. Zelf ben ik een moeder van 44 jaar, en heb 2 meiden: Bahar 11 jaar en Ilayda 13 jaar. Ik heb Sociaal Cultureel Werk gestudeerd en ben 11 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook heb ik een HBO opleiding voor kindercoach gedaan. Ik heb voordat ik hier begon een cursus kindertekeningen analyseren gevolgd. Ik vind het interessant om uit te zoeken wat er allemaal in een kinderhoofdje om gaat. Mocht er iets zijn met uw kind dan kan ik u hierbij helpen.  Ik  heb ervaring met het begeleiden van kinderen met speciale behoeften. Hierbij valt te denken aan autisme, ADHD, negatief zelfbeeld of hoogbegaafdheid. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met onze BSO op. Ik kan uw kind coachen op verschillende gebieden.  Daarnaast ben ik creatief en deel dit graag met de kinderen.

Shanti

Mijn naam is Shanti Ganpat en ik ben 32 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Animatiehuis. Ik heb de HBO opleiding ‘Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)’ gedaan. Na het afronden van mijn opleiding heb ik gewerkt binnen welzijnswerk, kinderopvang en tot kort geleden detailhandel. Naast mijn baan in de detailhandel ben ik ook vrijwilligerswerk gaan doen met kinderen. Dit deed ik met veel plezier en heeft mij eraan toe gezet om een baan in mijn eigen richting te zoeken. Wat mij uiteindelijk bij Animatiehuis heeft gebracht! Ik houd ervan om met kinderen te werken op een leuke, vrije en creatieve wijze. Ik geef kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.

Naast mijn rol op de groep als pedagoisch medewerkster heb ik ook de functie als beleidsmedewerker gekregen.  De pedagogisch beleidsmedewerker heeft twee taken: de ontwikkeling en invoering van het pedagogisch beleid, dit in samenwerking met Amy Yalcin en het coachen van pedagogischmedewerkers bij hun werkzaamheden.

 

Nevin

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik me even voorstellen..

Ik ben Nevin Uzun, 37 jaar en woon in Mol. Ik ben getrouwd met Yucel en samen hebben we 2 kinderen, Ilayda (15 jaar) en Kamilahmet (6jaar).

Ik heb de opleiding spw3 gevolgd aan het ROC Eindhoven en heb hier in 2011 mijn diploma behaald. Na mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken in de kinderopvang. Ik werkte op verschillende groepen waardoor ik met alle leeftijdscategorieën (0-12 jaar) ervaring op gedaan heb. Ik heb ook als invalkracht bij de peuterspeelzalen(lumens groep) gewerkt.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ‘ Animatiehuis’..

Vanaf half Augustus 2019 ben ik gestart bij  Animatiehuis en ik vind het ontzettend leuk.

Groetjes Nevin

Michaela

Mijn naam is Michaela Hodge, ik ben al een tijdje werkzaam bij Animatiehuis en je ziet mij op de woensdagen en in de vakanties. Mijn hobby’s zijn lekkere taarten en cup-cakes maken. Gezellig samen zijn met mijn vriendinnen en ik hou veel van knutselen. Maar dat hebben de kinderen allang gemerkt. Ik werk met veel plezier hier op deze BSO.

Marieke

Mijn naam is Marieke Janssen en ik ben 20 jaar. Ik ben vrijwilliger bij Animatiehuis. Ik ben erg creatief en doe dat graag samen met anderen. Ik kan veel creatieve dingen bedenken om samen te doen en mooie kunstwerken om te maken. Ik vind het heel leuk om te werken met kinderen. Mijn hobby’s zijn koken, bakken, puzzelen, muziek luisteren, dwarsfluit spelen, zwemmen en vooral veel creatieve dingen zoals tekenen, schilderen en knutselen. Ik vind het super leuk om vrijwilligers werk te doen bij Animatiehuis want de kinderen vinden het leuk als ik met hun mee kom spelen en ik vind het ook heel gezellig om met de kinderen te spelen.