Tarieven

Bij onze BSO kun je deelnemen met en zonder contract, voor meer info over het uurtarief kun je contact met ons opnemen.  Incidentele opvang bieden we aan voor maar € 7,00 per uur. Met contract kun je kinderopvangtoeslag aanvragen.

U kunt uw kind ook af en toe komen brengen zonder dat u een contract afsluit. U mag uw kind in de vakanties, wanneer we al andere klanten hebben maar nog niet vol zijn, Wij kunnen dan wel pas een dag van tevoren garanderen of u een plaatsje heeft. Wanneer u echt een hele dag opvang in de vakantie wil en dit al iets eerder vast wilt leggen kost dit u minimaal 6 uur voor een hele dag. Dan mag u zelf de tijden bepalen en hoeven er niet per se al andere klanten aangemeld te zijn.

Het voordeel van een contract is dat u voorrang heeft op kinderen die incidenteel willen komen tot een week van tevoren. U kunt uw uren altijd flexibel inzetten, wanneer er plaats is kunt u uw kind zelfs op de dag zelf nog aanmelden.  Per bezoek betaalt u minimaal 3 uur, de tijd daarna wordt per half uur gefactureerd. Als u op vakantie bent of een keer niet komt hoeft u deze uren niet af te nemen. Bij een contract nemen we minimaal 12 uur per maand af en alle uren die u meer heeft hoeft u niet perse in te zetten. Dus als u 3 weken op vakantie bent zullen we die maand 12 uur afnemen, ook als u een contract van 24 uur heeft.

We willen graag flexibel zijn en in overleg is veel mogelijk. Dus als u een vraag heeft of een wens, maakt u dit dan bespreekbaar.