Tarieven

Bij onze BSO kun je deelnemen met en zonder contract, voor maar €7,00 per uur! Incidentele opvang bieden we aan voor maar €6,50 per uur. Met contract kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Vanaf 1 juli wordt de uurprijs E 7,00.

U kunt uw kind ook af en toe komen brengen zonder dat u een contract afsluit. U mag uw kind in de vakanties, wanneer we al andere klanten hebben maar nog niet vol zijn, voor een zeer gereduceerd tarief van 25 euro per kind voor een hele dag, komen brengen. Hierbij zullen de tijden aangepast zijn op wanneer de andere kinderen gebracht en gehaald worden. Ik kan dan wel pas een dag van tevoren garanderen of u een plaatsje heeft. Wanneer u echt een hele dag opvang in de vakantie wil en dit al iets eerder vast wilt leggen kost dit 35 euro voor een hele dag. Dan mag u zelf de tijden bepalen en hoeven er niet per se al andere klanten aangemeld te zijn.

Het voordeel van een contract is dat u voorrang heeft op kinderen die incidenteel willen komen tot een week van tevoren. U kunt uw uren altijd flexibel inzetten, wanneer er plaats is kunt u uw kind zelfs op de dag zelf nog aanmelden.  Per bezoek betaalt u minimaal 3 uur, de tijd daarna wordt per half uur gefactureerd. Als u op vakantie bent of een keer niet komt hoeft u deze uren niet af te nemen. Bij een contract nemen we minimaal 12 uur per maand af en alle uren die u meer heeft hoeft u niet perse in te zetten. Dus als u 3 weken op vakantie bent zullen we die maand 12 uur afnemen, ook als u een contract van 24 uur heeft. De uren die u betaalt heeft kunt u altijd inhalen gedurende het hele jaar.

We willen graag flexibel zijn en in overleg is veel mogelijk. Dus als u een vraag heeft of een wens, maakt u dit dan bespreekbaar.