update betreft coronavirus

Beste ouders,

Zoals jullie al wellicht in het nieuws hebben gezien, is er vanavond een persbericht uitgekomen. Het heeft alleen niet voor mij tot goed nieuws geleid.
Ik zou graag willen dat u even kijkt of u beroep onder de vitale groep valt en zo ja wat is het beroep! En mij even terug mailen hierover. Dan kan ik dit meenemen in het overleg wat ik morgen heb staan om te kijken wat de mogelijkheden hierin zijn.
Morgen heb ik dus overleg met school om te kijken in hoeverre ik kinderen die onder deze groepen vallen eventueel op kan vangen.
Ik vraag u om uw mail in de gaten te houden en zodra ik meer weet horen jullie weer van mij. Lees wel het betreft alleen de kinderen die onder de vitale groepen vallen waar ik opvang aan mag bieden!! Voor nu moet ik dus mijn deuren sluiten tot en met 6 april. Voor de kinderen die dus buiten deze groep vallen.
Hopelijk uw begrip hiervoor, ik had het graag anders gezien!

Met vriendelijke groeten,

Amy Yalcin

Geplaatst in Uncategorized.