In school voortaan!

Beste allemaal,

Vanaf 7 september gaan we de middagen in de basisschool de Kameleon door brengen! We hebben het plan om daar vanaf april 2021 volledig in gevestigd te zijn en om dit soepeltjes te laten verlopen voor iedereen gaan we de middagen voortaan daar spelen met zijn allen. De voorschoolse opvang blijft voorlopig nog wel op de hoofdlocatie (Bennekelstraat 143a). Dit komt later weer. Verder verandert er nog even niets wat adminstratie betreft, dit komt ter zijner tijd! In verband met corona maatregelen mogen de ouders niet naar binnen en brengen wij u kind naar de deur, of oudere kinderen 7+ mogen zelfstandig (onder toezicht) naar de deur toe lopen. Onze ingang is aan de parkeerkant bij de grote gymzaal en korein ingang, onderste bel is van ons! Wij hebben er zin in, jullie ook? Bij vragen loop gerust even binnen.

Jippie

Het is dan eindelijk zover!! We mogen weer volledig open vanaf 8 juni en wat zijn wij daar weer blij mee. Kunnen we alle kinderen die op de bso zitten weer verwelkomen! Want wat hebben we jullie allemaal gemist. Natuurlijk houden we nog wel rekening met de regeltjes rondom de coronacrisis en letten we goed op elkaar! Verder gaan we er weer iets gezelligs van maken met zijn allen!

TOT 8 JUNI IEDEREEN 🙂

Jippie!!

Zoals velen hebben gehoord op het nieuws is dat we vanaf 11 mei weer gedeeltelijk open mogen!! Wat zijn we daar blij mee! Ik ben druk bezig met allerlei zaken uit te zoeken en te bedenken hoe we het straks op een zo verantwoorde manier kunnen aanpakken. Denk hierbij aan de RIVM voorschriften etc. Maar dat gaat zeker goed komen! Ik wacht ook op antwoord van andere en zodra ik deze heb ontvangen kan ik alles in orde maken. Zodra alles rond is stuur ik aan de ouders een mailtje. En kunnen we weer gedeeltelijk aan de slag 🙂 We hebben er zin in ieder geval, jullie ook??

Lieve ouders en kinderen

Wat zitten we in een rare tijd en we kunnen dan ook niet wachten tot we weer normaal open kunnen! Op dinsdag 28 april dan weten we weer meer. Ik wil even laten weten dat het nog niet duidelijk is hoe jullie ouders het verschil tussen de factuur en de bijdrage terug gaan krijgen. Daar zijn ze nog steeds druk mee bezig bij de overheid! Ze willen het misschien namens de opvang gaan doen, maar ja dat is een heel administratief gedoe. Zodra ik meer weet dan weten jullie ouders het ook, wordt dus vervolgd! En wat jullie kinderen betreft: Wij missen jullie allemaal heel veel!! Nog even volhouden en dan zijn we er weer hopelijk snel! Veel knuffels!

update betreft coronavirus

Beste ouders,

Zoals jullie al wellicht in het nieuws hebben gezien, is er vanavond een persbericht uitgekomen. Het heeft alleen niet voor mij tot goed nieuws geleid.
Ik zou graag willen dat u even kijkt of u beroep onder de vitale groep valt en zo ja wat is het beroep! En mij even terug mailen hierover. Dan kan ik dit meenemen in het overleg wat ik morgen heb staan om te kijken wat de mogelijkheden hierin zijn.
Morgen heb ik dus overleg met school om te kijken in hoeverre ik kinderen die onder deze groepen vallen eventueel op kan vangen.
Ik vraag u om uw mail in de gaten te houden en zodra ik meer weet horen jullie weer van mij. Lees wel het betreft alleen de kinderen die onder de vitale groepen vallen waar ik opvang aan mag bieden!! Voor nu moet ik dus mijn deuren sluiten tot en met 6 april. Voor de kinderen die dus buiten deze groep vallen.
Hopelijk uw begrip hiervoor, ik had het graag anders gezien!

Met vriendelijke groeten,

Amy Yalcin

Update betreft coronavirus

Nieuwe maatregelen die door de regering zijn vastgesteld.

Nieuwsbericht | 12-03-2020 | 15:37

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst.

De maatregelen zijn:

 • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
 • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
 • Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
 • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
 • Voor zorgpersoneel en personeel in vitale processen: er wordt veel van u gevraagd. Blijf pas thuis als u klachten hebt en koorts. Overleg zo nodig met uw werkgever. En ook: reis niet naar het buitenland.
 • Hogescholen en universiteiten wordt verzocht onderwijs online aan te bieden in plaats van grootschalige colleges.
 • Scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding. Kinderen die verkouden zijn, moeten thuis blijven.

Tot slot: de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. Dat geldt ook voor Noord-Brabant.

Vanaf donderdag 12 maart wordt deze informatie aangevuld en worden de vragen en antwoorden die volgen uit deze nieuwe maatregelen op www.rijksoverheid.nl/coronavirus aangevuld.

Beste ouders

Het zal jullie allemaal niet zijn ontgaan dat er veel in het nieuws gesproken wordt over het coronavirus. De kans dat je erg ziek wordt door dit virus is erg klein. We handelen volgens ons protocol van Animatiehuis wat in ons beleid staat beschreven. We volgen de richtlijnen van de GGD, RIVM en de basisschool de Kameleon. Wij maken ons geen zorgen betreft dit virus. We doen wat we normaal al doen en natuurlijk ook als regeltjes hebben bij Animatiehuis:

 • regelmatig handen wassen
 • niezen, hoesten in de binnenkant van de elleboog
 • papieren zakdoekjes gebruiken en daarna weggooien
 • kinderen met koorts boven de 38,5, hiervan worden de ouders ingelicht
 • zieke kinderen moeten thuis blijven tot ze weer opgeknapt zijn

Mochten er zaken veranderen betreft dit virus worden jullie op de hoogte gesteld. Als er nog vragen zijn stel ze gerust!

040-project

Vanaf donderdag 26 september zullen er op de komende donderdagen activiteiten worden verzorgd door 040-project studenten! Deze studenten organiseren dan op 1 donderdag in de maand een leuke activiteit waar de kinderen aan mee kunnen doen! Zij verzorgen dan deze activiteit en worden hier voor beoordeeld en voor ons is het gewoon gezellig meedoen! Wij hebben er zin in, jullie ook 😉