Ouders over Animatiehuis

Moeder van B. (6 jaar) en I. (8 jaar):
“Voor mij is het Animatiehuis een super oplossing, ze is flexibel, en dat heb ik hard nodig door mijn werktijden. En het allerbelangrijkste is dat mijn kinderen enorm genieten. Ze zijn regelmatig nog bezig met een activiteit dat ik maar op een later tijdstip terug kom, want ik krijg ze dan echt niet mee naar huis haha. Ook als ze niet hoeven vragen ze wanneer ze weer mogen gaan spelen. Ik ben er enorm blij mee. Aan activiteiten niets te kort want ze doen erg leuke dingen, van buiten spelen tot acteren, knutselen of lekker bank hangen. Ik laat ze met een gerust hart achter. Kortom fijn dat het Animatiehuis er is!”

Moeder van A. (6 jaar) en M. (4 jaar):
“De voornaamste redenen voor ons om naar het Animatiehuis over te stappen, waren de structuur die geboden wordt en het ruime aanbod in activiteiten. Onze dochters zijn gek op knutselen en vermaken zich uitstekend. Er zijn elke dag weer nieuwe creatieve activiteiten met steeds weer andere materialen.
Doordat de thema’s en activiteiten vooraf al op de website staan, kunnen ze zich er al dagen op verheugen. Ook in de vakantie wilden ze niet eerder opgehaald worden omdat ze graag alle geplande activiteiten wilden meedoen! Voor ons is de overstap echt een succes geweest en hebben we de extra reistijd er graag voor over.”

Moeder van L. (7 jaar):
“Wij zijn overgestapt van een gastouder naar het Animatiehuis. Een spannende overstap voor ons als ouders omdat de gastouder altijd voldaan heeft maar het gewoon te druk kreeg.
Van deze overstap hebben wij geen minuut spijt gehad. Onze dochter geniet ontzettend van het brede aanbod aan activiteiten dat het Animatiehuis biedt. De ene dag haal ik haar op en loopt ze in verkleedkleren rond en de andere dag heeft ze zeepjes gemaakt, koekjes gebakken, geschilderd of kaarten gemaakt. Ze kunnen er hun creativiteit goed kwijt, maar ook een spelletje doen of even tafelvoetbal spelen. Nooit klaagt onze dochter dat ze er naartoe moet in tegendeel ze heeft er altijd heel veel zin in en vindt dat de tijd vliegt. Het Animatiehuis is een gezellige creatieve oplossing en daardoor ideaal voor onze dochter en voor ons als ouders.”